Intim gyantázás cukorpasztával

Egy szerethető megoldás a szőrtelenítésre

 

intim gyanta.cikkA gyantázás - főleg  akkor, ha nem kellő szakértelemmel végzik– kellemetlen bőrreakciókkal társulhat. A gyantázott területen fájdalmas kipirosodás, kipattogzás jelentkezhet, ami különösen igaz akkor, ha érzékeny bőrfelületet, bőrtípust szőrtelenítünk.
 
A cukorpaszta használatával azonban jelentős mértékben csökkenek ezek a kellemetlen jelenségek, mivel a szőrnövekedéssel megegyező irányba távolítjuk el a szőrszálakat így a kezelt felület kevésbé kitett az irritáló hatásoknak.

 

Az intim területek gyantázása esetében különösen nagyon fontos, hogy a lehető legjobb anyagokat használjuk professzionális tudással a szőrtelenítéséhez. Sok vendég gátlásos, feszült ilyenkor hiszen egy idegen embert enged be az intim szférájába. Ha ehhez még társul a gyantázás okozta kellemetlen fájdalom, bőrirritáció, akkor bizony előfordulhat, hogy  keserűen gondol vissza az élményre.

 

Az intim területek cukorpasztával történő szőrtelenítése kifejezetten javasolt, hiszen a cukor egy ősi, jól kipróbált természetes anyag. Használata rendkívül higiénikus, könnyedén eltávolítható a bőr felületéről így csökkentve jelentős mértékben a gyantázás okozta kellemetlen mellékhatásokat.

 

 

 

Kifejezetten javaslom azok számára, akik érzékeny bőrűek, vagy most kezdik el rendszeresen a szőrtelenítést, illetve azoknak, akiknek a hagyományos technika alkalmazása kellemetlen volt.

Cukorpasztás intim gyantázás ára: 3.300 Ft

Azoknak, akiknek bevált a hagyományos azulénes szőrtelenítés: ára: 2.600 Ft